Webhosting aanbieding
Webhosting pakketten al vanaf € 2,- per maand inclusief domein!
Eigen hosting, Database, E-mail, FTP & Plesk 10
26-05 Upgrade Pakketten
 

Vandaag zijn alle bestaande klanten geupgrade naar de vernieuwde pakketten van 2008.
Indien hier vragen over zijn, kunt u contact opnemen met support@dvict.nl

 
19-05 Netwerk Storing
 

Rond de klok van 23:30 heeft er een netwerkstoring plaats gevonden binnen het datacentrum. Deze storing is opgelost door onze netwerkleverancier.
De totale onderbreking bedroeg 23 minuten en 17 seconde.

Plesk

Wat zijn de voordelen van een control panel?
Control Panels stellen u in staat geheel menugestuurd uw account te bedienen. U kunt zelf users aanmaken, popboxen creeren, wachtwoorden aanpassen, resellers aanmaken, standaard pakketten implementeren, dataverkeer monitoren en nog veel meer. En dat alles via één gebruikersvriendelijke webinterface.

Wat is Plesk?
Plesk is een control panel, een software pakket, waarmee het beheren van servers, gebruikers en data op die servers enorm vereenvoudigd kan worden. Plesk is een webbased applicatie, ontwikkeld in PHP, zodat deze applicatie altijd en overal via een browser te benaderen is.

Plesk 10 is de nieuwste versie van de (award winning) server en hosting controle software. Het bestaat al lang en is in de USA zeer geliefd, in Europa is dit bedrijf vooral bekend geworden door het confixx controlepaneel. Sinds kort is nu de nieuwste Plesk 10 in Nederland beschikbaar. Het is moderner en beschikt over meer mogelijkheden dan vergelijkbare controlepanelen. Wat als eerste opvalt, is het aan Windows 7 georienteerde interface design, wat de bediening net zo intuitief maakt als op uw computer thuis. Daarenbij zijn alle denkbare snufjes en tools in Plesk geintegreerd, die bij anderen enkel tegen meerprijs of helemaal niet mogelijk zijn.

Copyright © 2004 - 2020 Dual Vision ICT Specials & Design | Alle rechten voorbehouden | Vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW